Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

email:espeep2012@gmail.com

Aρ.Πρωτ.:      28 /2021

Ιωάννινα,    23 Μαρ 2021 

 

 

 

 

 ΠΡΟΣ:      ΤΕΘΑ (Ταμείο Εθνικής Άμυνας)

                  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)

                  Βουλευτές Ηπείρου

                  

ΘΕΜΑ :  Αξιοποίηση ακινήτων ΤΕΘΑ υπέρ Μετοχικού Ταμείου Στρατού

 

                  

                      

             Είναι σε όλους γνωστό αλλά και βίωμα ότι τα προηγούμενα έτη η  δυσμενής δημοσιονομική κατάσταση της χώρας μας έχει φέρει όλους τους Έλληνες σε δύσκολη αλλά και πολλές φορές σε μη αντιμετωπίσιμη οικονομική κατάσταση. Μέσα σε όλη αυτήν την πραγματικά αρνητική οικονομική κατάσταση μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το αν θα αποτιμηθεί και στην συνέχεια θα αξιοποιηθεί η στρατιωτική ακίνητη περιουσία που διαχειρίζεται το ΤΕΘΑ ενώ μέρος της αξιοποίησης αυτής θα μπορούσε να στηρίξει και το  Μετοχικό Ταμείο Στρατού , μέτοχοι του οποίου είναι  οι Στρατιωτικοί μέλη μας, πρόταση που θα περιληφθεί μαζί με άλλες  στην συγκεντρωτική πρόταση  της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου για ενίσχυση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

              Στην Ήπειρο πολλά από τα στρατιωτικά ακίνητα ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ βρίσκονται σε περιοχές με μεγάλη οικονομική αξία, καθότι πολλά από αυτά βρίσκονται σε παραθαλάσσιες περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας και του Ν. Πρέβεζας αλλά και εντός και πέριξ των μεγάλων πόλεων της Ηπείρου.

                Κατόπιν των παραπάνω αιτούμαστε τα εξής:

           - Να μας γνωρίσετε εάν έχετε προβεί σε ενέργειες αποτίμησης και αξιοποίησης των υπόψη ακινήτων της Ηπείρου .

           - Ποιο το ετήσιο ποσό που λαμβάνει το ΤΕΘΑ από την αξιοποίηση των παραπάνω ακινήτων και  ποια τα ποσά που λαμβάνει το Μετοχικό Ταμείο Στρατού .

 - Ποια είναι η θέση της διοίκησης του ΤΕΘΑ στην πρόταση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου για αξιοποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας υπέρ του ΜΤΣ .

  Οι Βουλευτές Ηπείρου στους οποίους κοινοποιείται το παρόν έγγραφο παρακαλούνται όπως αναδείξουν το υπόψη θέμα έτσι ώστε να υποβοηθηθεί το έργο του ΤΕΘΑ προς όφελος του ΜΤΣ και των Στρατιωτικών μετόχων του.

                H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) παρακαλείται για την ενημέρωσή της και  για τις δικές της  ενέργειες.

            

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Αν.Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                      Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

 

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ 

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού στηρίζει τις οικογένειες χιλιάδων Στρατιωτικών και πρέπει να προστατευτεί -Ανακοίνωση Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

Wednesday the 10th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons