Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

Θέμα: «Αξιοποίηση των στρατιωτικών ακινήτων του ΤΕΘΑ».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 28/2021/23-03-2021 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με την αξιοποίηση των ακινήτων που διαχειρίζεται το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ). Στην επιστολή της η Ένωση αναφέρει ότι το ΤΕΘΑ διαχειρίζεται στρατιωτική ακίνητη περιουσία, και στην περιοχή της Ηπείρου ορισμένα ακίνητα βρίσκονται σε περιοχές με μεγάλη οικονομική αξία. Η Ένωση αναφέρεται στη διαχείριση των εν λόγω ακινήτων και προτείνει την αξιοποίησή τους, με σκοπό και τη στήριξη του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, μέτοχοι του οποίου είναι οι στρατιωτικοί. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να λάβετε υπόψη σας το ζήτημα της αξιοποίησης των ακινήτων που αιτείται η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 

Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΤΕΘΑ υπέρ και Μετοχικού Ταμείου Στρατού-Επιστολή Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή    που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

 

Monday the 26th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons