Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Αθήνα, 6 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο Θέμα: «Καταβολή των αποζημιώσεων αργιών που εκκρεμούν».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την από 15 Ιουλίου 2021 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην καταβολή των αποζημιώσεων αργιών. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ένωσης επισημαίνουν ότι δεν τους έχει καταβληθεί η αποζημίωση αργιών του 2018, αλλά ούτε και η αποζημίωση εκτέλεσης υπηρεσιών αργίας από την αρχή του 2021. Παράλληλα και η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης, παρόλο που θεσμοθετήθηκε το 2017, συνεχίζεται και το 2021 να μην τους δίνεται. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να λάβετε υπόψη σας τα ανωτέρω ζητήματα, καθώς και να προχωρήσετε στην εφαρμογή ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου για τους Στρατιωτικούς, ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αδικίας και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

Δειτε την ανακοινωση μας για το θεμα ΕΔΩ

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους και αναμένει απο την Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να δώσει  επιτέλους επιτέλους λύση στα θέματα που αφορούν το σύνολο των  Στρατιωτικών .

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Tuesday the 3rd. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons