Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 26 Αυγ 2021

 

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ  ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ     ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ  ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

          

                 

            

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου μετά την ανακοίνωση και της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της συμμετοχής συναδέλφων μας, πέραν  των καθηκόντων τους , σε περίπολα πυρασφάλειας αλλά και στην κατάσβεση πυρκαγιών, καλεί την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ   να προβεί σε ενέργειες για την   άμεση οικονομική αποζημίωση των συναδέλφων μας  που συμμετείχανε σε αυτές .

            Να υπενθυμίσουμε και τα μεγάλα  οικονομικά  προβλήματα των Στρατιωτικών που   μεγαλώνουν .

           1.Συνεχίζεται να εκκρεμεί  η αποζημίωση αργιών 2018   ενώ δεν έχει δοθεί από αρχή του χρόνου η αποζημίωση εκτέλεσης υπηρεσιών αργίας 2021.

           2.Συνεχίζεται και το 2021 να μην δίνεται η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης που έχει νομοθετηθεί από 2017 με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάδελφοί μας να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

           3.Τέλος δεν εφαρμόζεται παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις  πλήρως η απόφαση του ΣτΕ η οποία για να εφαρμοστεί  χρειάζεται ένα νέο δίκαιο  μισθολόγιο.

         Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητεί επιτέλους την άμεση εφαρμογή  των παραπάνω ώστε να επέλθει το αίσθημα δικαιοσύνης στους Στρατιωτικούς . 

           Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …..

 

 

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

                         Παππάς Βασίλειος

                         Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

                              6974795605

 

Tuesday the 16th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons