Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 29  Αυγουστου 2021

 

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ  ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΗ  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

          

                 

            

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  την 28 Ιαν 21 σε  ανακοίνωση της ευχαρίστησε δημόσια την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και  την Βουλευτή Ιωαννίνων κ Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα η οποία όπως δεσμεύτηκε σε   συνάντησή μας έθεσε το θέμα της μοριοδότησης των Στρατιωτικών της Φρουράς Ιωαννίνων στην χθεσινή συνάντησή της με την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και όπως η ίδια ανακοίνωσε  πήρε τη δέσμευση  ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθεί λύση στο χρόνιο αίτημα μας.

           Η Ένωσή μας έθεσε το θέμα και στην συνάντηση που είχε την 21 Φεβρ 21 με τον   ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή  που αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά μας ειδικά σε σχέση με την φρουρά Αθηνών που λαμβάνει περισσότερα μόρια από τα Ιωάννινα    και δεσμεύτηκε εκ νέου στην λύση    του.

          Δυστυχώς 8 μήνες μετά  δεν έχει δοθεί λύση στο θέμα δημιουργώντας                                                                                                                απογοήτευση αλλά και πολλά ερωτηματικά στα μέλη μας Στρατιωτικούς. Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου καλεί εκ νέου την Πολιτική Ηγεσία  να τηρήσει την δέσμευσή της και να αποκαταστήσει άμεσα και αναδρομικά την αδικία αυτή .

           

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                      Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

 

 

Thursday the 18th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons