Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο Θέμα: «Καταβολή αποζημιώσεων για τη συμμετοχή των στρατιωτικών στην πυρασφάλεια».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την από 26-08-2021 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με την καταβολή στους στρατιωτικούς των εκκρεμουσών αποζημιώσεων. Τα μέλη της Ένωσης καλούν τον αρμόδιο Υπουργό στην άμεση καταβολή των οικονομικών αποζημιώσεων των στρατιωτικών, οι οποίοι συμμετείχαν σε περίπολα πυρασφάλειας και στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Επίσης σημειώνουν ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί στους δικαιούχους οι αποζημιώσεις των αργιών για το 2018, όπως και οι αποζημιώσεις εκτέλεσης υπηρεσιών αργίας 2021, αλλά και οι αποζημιώσεις νυχτερινής απασχόλησης που έχουν νομοθετηθεί από το 2017. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ, όπως μεριμνήσετε για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων αυτών και για την εφαρμογή ενός δίκαιου μισθολογίου, σύμφωνα και με την σχετική απόφαση του ΣτΕ, και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ 

Να αποζημιωθούν τώρα οι συνάδελφοι για τις υπηρεσίες πυρασφάλειας -Δείτε όλα τα σοβαρά προβλήματα των Στρατιωτικών που μεγαλώνουν...Ανακοίνωση Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Monday the 5th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons