Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 28 Σεπτ 2021

 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ  MΕΙΩΣΕΙΣ  ΑΠΟΔΟΧΩΝ   ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑΙ  ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΏΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

 

               

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  έχει ταχθεί με την από 2 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσή της  ρητά κατά της επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων .Να δηλώσουμε  εδώ  για ‘άλλη μια φορά την πλήρη στήριξή μας στους συναδέλφους μας  υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που ήρθαν αντιμέτωποι με το καθεστώς της αναστολής εργασίας με συνέπεια την οικονομική  εξαθλίωση αυτών και των οικογενειών τους.

 

Διαφωνούμεμε την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια RapidTest  που ήδη εφαρμόζεται και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποκλείοντας από τους συναδέλφους μας τη δυνατότητα διενέργειας αυτών στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και τις δομές υγείας. Να τονίσουμε εδώ ότι οι ιατρικές εξετάσεις στο στρατιωτικό προσωπικό  πραγματοποιούνται μόνο σε ιατρικές δομές της υπηρεσίας και τα δημόσια νοσοκομεία .

Η παραπάνω πράξη οδηγεί σε μια ακόμη μείωση των αποδοχών μας την ίδια ώρα που το προσωπικό  των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένει την χορήγηση της νυχτερινής αποζημίωσης από το 2017 και την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης για ένα δίκαιο μισθολόγιο .

 

Τέλος η  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση των συναδέλφων σε εμβολιασμένους και μη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα μέλη της με κάθε κόστος, απορρίπτοντας κάθε είδους διχαστικό<<διαχωρισμό».

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

                         Παππάς Βασίλειος

                         Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

                              6974795605

 

Thursday the 18th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons