Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα Θέμα: «Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων αργιών στους στρατιωτικούς».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την από 15 Ιουλίου 2021 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), αλλά και την υπ’ αριθμ.Χρ. Σ: Φ.900α/4979/17978/ 27-9- 2021 απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις αποζημιώσεις αργιών των στρατιωτικών, οι οποίες ακόμα δεν τους έχουν καταβληθεί. Ειδικότερα τα μέλη της Ένωσης αναφέρουν ότι σε εκκρεμότητα είναι οι αποζημιώσεις αργιών του 2018, όπως και οι αποζημιώσεις αργιών από την αρχή του 2021, αλλά και οι αποζημιώσεις νυχτερινής απασχόλησης που έχουν νομοθετηθεί από το 2017. Σύμφωνα και με την απάντηση του ΥΠΕΘΑ κρίνεται αναγκαία η άμεση εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης για την εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων απέναντι στους στρατιωτικούς, στους οποίους δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα τους. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να λάβετε υπόψη σας το ζήτημα αυτό, καθώς και να προχωρήσετε άμεσα στη ρύθμιση για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τους στρατιωτικούς, και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την ανακοίνωσή μας  δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Thursday the 18th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons