Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 11 Οκτ  2021

 

       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΗΠ, σε συνέχεια  της από 7 Οκτωβρίου ανακοίνωσής του περί προκήρυξης εκλογών και  δήλωσης υποψηφιοτήτων εως την 17 Οκτωβρίου 21 , και σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της Ένωσης,  αποφάσισε  να γίνει την 23 Οκτωβρίου με επαναληπτική (σε περίπτωση μη απαρτίας) την 31 Οκτωβρίου 21 η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα:   

α. Διοικητικός απολογισμός 2020
β. Οικονομικός Ισολογισμός 2020
γ. Προϋπολογισμός έτους 2021
δ.   Έγκριση  διενέργειας  εκλογών  που έχουν προκηρυχτεί από το ΔΣ  και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών την 14 Νοεμβρίου 2021 .

 

 

 Ο τόπος ο τρόπος και η ακριβής ώρα διενέργειας της, θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση και θα είναι σε συνάρτηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα έχουν καθορισθεί από την πολιτεία .Πρόθεση του ΔΣ είναι να γίνει δια ζώσης η Γενική μας Συνέλευση χωρίς εξαιρέσεις  στα μέλη μας .

 

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν τον αγώνα της Ενωσης με την συμμετοχή τους στην Γενική μας Συνέλευση και  στις εκλογές. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                     Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

 

 

Wednesday the 29th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons