Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΗΠ, σε συνέχεια  της από 7 και11 Οκτωβρίου ανακοινώσεών του περί προκήρυξης εκλογών-υποψηφιοτήτων και γενικής συνέλευσης καλεί τους  συναδέλφους να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνία τους με την Ένωση  και συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο εφόσον έχει αλλάξει η δεν το έχουν δηλώσει στην Ένωση ή για άλλον λόγο , δεν λαμβάνουν μηνύματα από την Ένωση μας.

    Οι συνάδελφοι  μπορούν να υποβάλλουν τα παραπάνω  στοιχεία με επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή με   δήλωσή τους στον Γεν  Γραμματέα της Ένωσης.

 

   Τα στοιχεία αυτά θα χρειαστούν σε περίπτωση  που καταστεί υποχρεωτική η με ηλεκτρονικά μέσα συμμετοχή στη Γενική μας Συνέλευση αν και πρόθεση του ΔΣ είναι να γίνει δια ζώσης χωρίς εξαιρέσεις  στα μέλη μας .

 

 

                         

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                     Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

 

 

Tuesday the 5th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons