Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 16 Οκτ 2021

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΤΑΣ κ ΓΚΟΚΑ ΧΡΗΣΤΟ   (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

 

               

 

         Γνωρίζεται ότι αντιπροσωπεία του ΔΣ της  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου συναντήθηκε την 15 Οκτωβρίου με τον Βουλευτή Άρτας κ Γκόκα Χρήστο . Συζητήθηκαν όλα τα θέματα των Στρατιωτικών της Ηπείρου άλλα και γενικότερα θέματα που αφορούν το σύνολο των Στρατιωτικών όπως η μοριοδότηση ,  το αμετάθετο με την συμπλήρωση 30 ετών ,η νυχτερινή αποζημίωση,η υγειονομική περίθαλψη ,  όπως και η κατάσταση στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού .

       Στον κ Βουλευτή δόθηκε μετά από παμψηφεί απόφαση του ΔΣ  αναμνηστική πλακέτα της Ένωσης για την διαρκή  στήριξή του στα προβλήματα των Στρατιωτικών και των οικογενειών τους γεγονός που έχει αποδείξει ο Βουλευτής  με τις συνεχείς ερωτήσεις-αναφορές στην Βουλή  μετά από επιστολές- ανακοινώσεις της ΕΣΠΕΗΠ τα τελευταία χρόνια    με αποτέλεσμα να έχουν αναδειχτεί αλλά και επιλυθεί σοβαρά προβλήματα των Στρατιωτικών της περιοχής .

 

              Τέλος η  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζήτησε από τον κ Βουλευτή να μεταφέρει τις ευχές της Ένωσης για γρήγορη ανάρρωση   στην Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ.  κ Γεννηματά  Φώφη στην δύσκολή μάχη που δίνει για την υγεία της .

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                     Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

 

 


 

Monday the 22nd. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons