Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο Θέμα: «Βαθμολογική και μισθολογική αποκατάσταση των στρατιωτικών αποφοίτων ΑΣΣΥ Ειδικών Καταστάσεων».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 75/2021/13-10-2021 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τη βαθμολογική αποκατάσταση των Αξιωματικών αποφοίτων ΑΣΣΥ ειδικών καταστάσεων. Τα μέλη της Ένωσης τονίζουν την ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης για την βαθμολογική, αλλά και μισθολογική αποκατάσταση των Αξιωματικών προέλευσης ΑΣΣΥ, οι οποίοι άλλωστε δικαιώθηκαν με πρόσφατη απόφαση της δικαιοσύνης. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να λάβετε υπόψη σας το ζήτημα αυτό, ώστε οι εν λόγω στρατιωτικοί να μην χρειαστεί να προσφύγουν εκ νέου στη δικαιοσύνη και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 

Βαθμολογική-Μισθολογική αποκατάσταση των συναδέλφων μας αποφοίτων ΑΣΣΥ ειδικών Καταστάσεων .Ήρθε η ώρα της δικαίωσης τους

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Tuesday the 28th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons