Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12 ΑΠΡ 2014

         Γνωρίζεται ότι μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Κασσή Μιχαήλ και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

               α. Ασφαλιστικό στρατιωτικών που κατατάχθηκαν τα έτη 1990-92 αλλά και για τους μετέπειτα, καθώς και η πρόταση της ΑΝΥΕΘΑ κας Γεννηματά για τροποποίηση του Ν.3865/2010.

               β. Όλα τα θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ηπείρου, καθώς αποτελούν μέλη της τοπικής κοινωνίας.

                γ. Ο τρόπος και ο χρόνος καταβολής του εφάπαξ των στρατιωτικών, θέμα το οποίο έχει αναδείξει με πρόσφατο έγγραφό της η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.

Ο Βουλευτής συνεχάρει την Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ για την δυναμική της παρουσία στην δημιουργία της Π.Ο.Ε.Σ. και για την πρωτιά της στις εκλογές της. Υποσχέθηκε δε, την αμέριστη συμπαράστασή του, τόσο στην Ένωση όσο και στην Ομοσπονδία.

Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ ευχαριστεί τον Βουλευτή για την συνάντηση και το ενδιαφέρον του για όλα τα παραπάνω θέματα, αλλά και για την δέσμευσή του για την συνέχεια των επαφών μας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924
Wednesday the 29th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons