Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 27 Ιαν 2022

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

          

                To 2021 ήταν για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου ένα έτος ανάπτυξης, δημιουργίας και πανελλήνιας αναγνώρισης στο σύνολο των συναδέλφων  αλλά και και ένα ακόμη έτος αγώνων για τον συνάδελφο και την οικογένειά του.

                 Το 2021 αυξήσαμε  για άλλη μια χρονιά τα μέλη μας φτάνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό μελών από την  δημιουργία της Ένωσης.    

                  Αυξήσαμε και τα οικονομικά μεγέθη μας  σε έσοδα  ενώ το υπόλοιπο ταμείου μας είναι 4825  ευρώ το 2021 μετά από άλλη μια χρονιά συνετής διαχείρισης.Να τονίσουμε εδώ ότι το 2021 με απόφασή του ΔΣ δόθηκαν συνολικά 600 ευρώ στην στήριξη οικογενειών συναδέλφων μας.

                  Έγγραφα -Ανακοινώσεις  Η Ένωση μας υπέβαλε συνολικά 28 επιστολές και ανακοινώσεις  σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας για όλα τα προβλήματα των συναδέλφων(Ωράριο,Μεταθέσεις,Μισθολόγιο,Νυχτερινά,Υπερωρίες,Συντάξεις,Ασφαλιστικό ,Υγειονομική περίθαλψη, Υπηρεσίες και πολλά άλλα θέματα) αλλά και για τοπικά ζητήματα όπως την μοριοδότηση ,υπηρεσίες κέντρα μεταναστών, μεταφορά προσωπικού ,καθυστερήσεις αποζημιώσεις, αυξημένες υπηρεσίες επιφυλακής, προστασία από την πανδημία, προβλήματα στην υγειονομική περίθαλψη  και πολλά άλλα θέματα.

                    Τα θέματα των Στρατιωτικών στην Βουλή 17 ερωτήσεις και αναφορές κατατέθηκαν στην Βουλή  με συνημμένες τις επιστολές της Ένωσης για όλα τα θέματα των συναδέλφων.

                      Το 2021 η Ένωση πρωταγωνίστησε στην διεκδίκηση της νυχτερινής αποζημίωσης μέσω προσφυγής στη δικαιοσύνη από 102 συναδέλφους μέλη μας που υποβάλανε νέες   αγωγές για την  μη καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης από την Κυβέρνηση .

                    Τον Νοέμβριο εκλέχτηκε νέο ΔΣ μετά από μαζική  παρουσία των μελών μας στις εκλογές, οι οποίες διεξήχθησαν με φυσική παρουσία όπως και η επιτυχημένη Γενική μας Συνέλευση τον Οκτώβριο. Η Ένωση αύξησε κατά 50% τους αντιπροσώπους μας στην Ομοσπονδία (από 6 σε 9) συνέπεια όπως προαναφέραμε της αύξησης των μελών μας αλλά και της μεγάλης συμμετοχής στις εκλογές.

                        Συνολικά η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου μέσω και της Ομοσπονδίας μας κατάφερε όπως προαναφέραμε να αναδείξει όλα τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών αλλά και να προτείνει λύσεις  που στους αποδέκτες μέσω των συνεχών ερωτήσεων στην Βουλή  με επιστολές μας είναι  και η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ η οποία καλείτε επιτέλους να δώσει λύσεις…

          Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε …Συνεχίζουμε και το 2022.

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                     Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

 

 

 

                                               

 

 

 

 

Thursday the 1st. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons