Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2022 ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο Θέμα: «Προβλήματα στην Υγειονομική Περίθαλψη των Στρατιωτικών.»

Κύριοι Υπουργοί, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 12/2022/21-02-22 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στο 424 ΓΣΝ στην Θεσσαλονίκη κατά τον προγραμματισμό διαγνωστικών εξετάσεων που έχουν ανάγκη οι Στρατιωτικοί, λόγω προβλημάτων υγείας. Συγκεκριμένα τα μέλη της Ένωσης αναφέρουν ότι χαρακτηριστικό παράδειγμα των καθυστερήσεων είναι η οριστικοποίηση ραντεβού για μαγνητική τομογραφία, για την οποία μετά από επικοινωνία με το εν λόγω Νοσοκομείο δίνεται ημερομηνία τον Ιούλιο, δηλαδή πέντε (5) μήνες μετά. Επίσης τονίζουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του υγειονομικού προσωπικού που υπηρετεί στην Ήπειρο έχει αποσπαστεί στα κέντρα εμβολιασμού ή απασχολούνται καθημερινά στα σημεία που διενεργούνται rapid tests σε πολίτες, εις βάρος της υγειονομικής περίθαλψης των Στρατιωτικών. Παρακαλώ όπως εξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή το ζήτημα αυτό και να με ενημερώσετε σχετικά με τις όποιες αποφάσεις και ενέργειές σας, για την αποκατάσταση των προβλημάτων στην υγειονομική περίθαλψη των στρατιωτικών.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Tuesday the 28th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons