Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25 ΑΠΡ 2014


 

          1.    Γνωρίζεται ότι μέλη του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ συναντήθηκαν με την Βουλευτή Άρτας κ. Όλγα Γεροβασίλη και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

                      α.    Όλα τα θέματα που αφορούν την διαβίωση των στρατιωτικών και των οικογενειών τους (ΣΟΑ-ΣΟΜΥ, παιδικοί σταθμοί, μεταθέσεις, ωράριο εργασίας κ.α).
 
                      β.    Ασφαλιστικό στρατιωτικών (1990-1992) αλλά και νεωτέρων, για το οποίο υπήρξε η δέσμευση, εκ μέρους της Βουλευτή, να τεθεί το θέμα άμεσα στη Βουλή έτσι ώστε να υπάρξει ενημέρωση των ενδιαφερομένων για ενέργειες- εξελίξεις επί του θέματος.

                     γ.    Οι καθυστερήσεις στην καταβολή του εφάπαξ βοηθήματος στους στρατιωτικούς και η απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε επίκαιρη ερώτησή της.
 
                       δ.    Η επαναλειτουργία του ΚΕΝ Άρτας για το οποίο η κ. Βουλευτής έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την παραμονή του ως το μοναδικό ΚΕΝ στην Ήπειρο.

                    ε.    Η κ. Βουλευτής συνεχάρη την Ένωση για την πρωτιά της στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Υποσχέθηκε δε, την αμέριστη συμπαράστασή της τόσο στην Ένωση όσο και στην Ομοσπονδία.

           2.    Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ ευχαριστεί την κ.Βουλευτή:

                α. Για το ενδιαφέρον της για τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, για την πρόθεσή της για εξεύρεση λύσεων  αλλά και για την σειρά ερωτήσεων που έχει υποβάλει στην Βουλή των Ελλήνων επ’αυτών.

                        β. Για την δέσμευσή της για την συνέχεια των επαφών μας.           
        

 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924

 

 

 

Wednesday the 29th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons