Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2022 ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τους Υπουργούς: 1) Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο 2) Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα

Θέμα: «Άμεσα μέτρα για τη στήριξη των εισοδημάτων των στρατιωτικών και εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων» Κύριοι Υπουργοί, Σας καταθέτω την από 14-03-2022 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τα πρωτοφανή επίπεδα ακρίβειας και του υψηλού κόστους ενέργειας, που μαστίζουν ολόκληρη την κοινωνία και έχουν περιορίσει και το εισόδημα των Στρατιωτικών. Τα μέλη της Ένωσης επισημαίνουν ότι η πλειοψηφία των Στρατιωτικών υπηρετεί μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους, με αποτέλεσμα να επωμίζονται επιπλέον έξοδα ενοικίου και έξοδα μετακίνησης. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι και οι μετακινήσεις των Στρατιωτικών προς τις Υπηρεσίες τους γίνονται με δικά τους μέσα, κυρίως στην περιφέρεια, εξαιτίας της μείωσης των υπηρεσιακών μέσων. Επίσης υπογραμμίζουν ότι πολλές οικογένειες στρατιωτικών για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα διαβίωσής τους αιτήθηκαν τις προκαταβολές από τα Βοηθήματα Εφάπαξ που δικαιούνται, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση. Παρακαλείσθε κύριοι Υπουργοί να λάβετε υπόψη σας τα σημαντικά θέματα και τα αιτήματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ένωσης, και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για αύξηση των μισθών των Στρατιωτικών κατ’ εφαρμογήν και δικαστικών αποφάσεων από το ΣτΕ, και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ 

Χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών σε απόγνωση την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει την κοινωνία -Να εφαρμοστούν άμεσα μέτρα στον προϋπολογισμό και να εκτελεστούν οι δικαστικές αποφάσεις (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Monday the 22nd. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons