Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2022 ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τους Υπουργούς: 1) Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο 2) Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα

Θέμα: «Άμεση καταβολή στους στρατιωτικούς της αποζημίωσης για την απασχόληση κατά τις νυχτερινές ώρες»

Κύριοι Υπουργοί, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 1116/2022/01-07-2022 επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), καθώς επίσης και την από 06-07-2022 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τη καταβολή στους στρατιωτικούς της ειδικής αποζημίωσης εξαιτίας της νυχτερινής απασχόλησης και την θεσμοθέτηση αποζημίωσης και για την υπερωριακή εργασία τους. Συγκεκριμένα στις επιστολές τους αναφέρουν ότι παρόλο που είναι σε ισχύ ο Ν. 4472/2017 και ήδη έχουν γίνει οι μειώσεις με το νέο μισθολόγιο, οι οποίες περιλαμβάνονται στον εν λόγω Νόμο, αντιθέτως δεν έχει εκδοθεί ακόμη η ΚΥΑ που απαιτείται για την καταβολή αυτών των αποζημιώσεων. Στις απαντήσεις σας σε σχετική Ερώτηση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία δημοσιονομικούς λόγους, οι οποίοι δεν είχαν ληφθεί υπόψη, αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία, αν και η έκδοση της ΚΥΑ εκκρεμεί από το 2017. Παρακαλείσθε κύριοι Υπουργοί να λάβετε υπόψη σας το εν λόγω ζήτημα και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την οριστική επίλυση του, και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 

Αποζημίωση Νυχτερινής Απασχόλησης Στρατιωτικου Προσωπικού -Η Κυβέρνηση να εφαρμόσει επιτέλους τον Νόμο και τις ...υποσχέσεις της(Νέα προσφυγή στην δικαιοσύνη απο μελη της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου)

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την ανακοίνωσή μας  δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Tuesday the 20th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons