Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2022 ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τους Υπουργούς 1) Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο 2) Υγείας, κ. Θ. Πλεύρη

Θέμα: «Σοβαρά προβλήματα στην Υγειονομική Περίθαλψη των Στρατιωτικών».

Κύριοι Υπουργοί, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 27/2022/24-10-2022 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τις σημαντικές καθυστερήσεις που έχουν εντοπιστεί από τους Στρατιωτικούς της Ηπείρου, όσον αφορά στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης από το 424 ΓΣΝ Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικά δε, αναφέρεται, στην συγκεκριμένη επιστολή, ότι για τον προγραμματισμό ορθοπεδικών τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων απαιτούνται πάνω από 5 μήνες, αλλά και για τις εξετάσεις στον μαγνητικό τομογράφο διαθέσιμα ραντεβού θα υπάρχουν από το 2023, καθώς επίσης διαπιστώνονται μεγάλες καθυστερήσεις και για εξετάσεις στην οφθαλμολογική κλινική. Επίσης επισημαίνεται το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών που εξυπηρετούνται από τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να επηρεάζει την ταχύτητα της υγειονομικής περίθαλψης των Στρατιωτικών, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να απευθύνονται για ιατρικά τους θέματα μόνο σε αυτά. Παρακαλείσθε κ.κ. Υπουργοί να λάβετε υπόψη σας το συγκεκριμένο σοβαρό θέμα, το οποίο κατ’ επανάληψη έχω αναδείξει στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ακόμα δεν έχει επιλυθεί, αν και επηρεάζει την υγεία του συνόλου των Στρατιωτικών.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την  επιστολή μας   δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

Monday the 4th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons