Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14 ΙΟΥΝ 2014

 
 Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. εκφράζει την ικανοποίησή της για την δικαίωση των Στρατιωτικών από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.Τ.Ε.) μετά την απόφαση που αφορά την αντισυνταγματικότητα των νέων μειώσεων στους μισθούς μας με τον Ν. 4093/2012. Πρόκειται για μεγάλη νίκη και εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας προς τους Δικαστές της Ολομέλειας του ΣτΕ για τη γενναία στάση και απόφαση τους.

Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ευχαριστεί τα εκατοντάδες μέλη μας για την συμπαράστασή τους μέσα από την μαζική συμμετοχή τους στην Ένωσή μας και καλεί και την μικρή μειοψηφία των συναδέλφων που δεν το έχουν πράξει να εγγραφούν στην Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας .Θα βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση τόσο για την απόφαση του Σ.Τ.Ε. αλλά και για τον αγώνα που δίνουμε για το Ασφαλιστικό, Ωράριο Εργασίας και για άλλα θέματα που μας απασχολούν.

Ο αγώνας συνεχίζεται

              

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924

 

 

 

 

Wednesday the 29th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons