Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Στρατιωτικοί – «Μικρό καλάθι» για την αποκατάσταση των μισθών

Στη μισθοδοσία του Νοεμβρίου θα περάσουν οι αυξήσεις στις αποδοχές των ενστόλων, καλύπτοντας ένα τμήμα των απωλειών που υπέστησαν με τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια τον Ιούλιο του 2012 (νόμος 4046/2012) και οι οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές από τη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το σχέδιο το οποίο προωθεί η κυβέρνηση, προβλέπει ότι θα λάβουν στην παρούσα φάση το 50% του μηνιαίου ποσού που «κόπηκε» πριν από δύο χρόνια, καθώς, όπως έχει εξαγγελθεί, η πλήρης αποκατάσταση των αποδοχών τους στα προ περικοπών επίπεδα θα γίνει σταδιακά.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, Υπολοχαγός Γεώργιος Θεοδώρου, πάντως, κρατάει μικρό καλάθι, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου αν και άμεσα εκτελεστή, ακόμη δεν εκτελέστηκε. Αντιθέτως μεταφέρεται από μήνα σε μήνα, με τους στρατιωτικούς όλης της χώρας να ανταμώνουν στη συμπρωτεύουσα , όπου και αναμένεται να λάβουν μέτρα και αποφάσεις.

Monday the 4th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons