Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                  Ιωάννινα, 29 Οκτ 2014

 

ΠΡΟΣ: κ. Βουλευτές ΠΕ Ηπείρου                                                                                                                    

ΚΟΙΝ: Π.Ο.Ε.Σ.   

             

ΘΕΜΑ: Συμμόρφωση της Πολιτείας στην απόφαση του ΣτΕ (Προσχέδιο Προυπολογισμού 2015)

        1. Όπως ήδη γνωρίζετε το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ’αρίθμ. 2193/2014 απόφασή του έκρινε αντισυνταγματικές και ακύρωσε τις διατάξεις του Ν. 4093/2012 που αφορούν σε μειώσεις των αποδοχών μας από 01 Αυγ 2012. Η απόφαση αυτήν είναι δικαίωση για εμάς, τις οικογένειες μας αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις διότι οι ανώτατοι δικαστές αναγνώρισαν την προσφορά μας στην Πατρίδα. Επίσης αναγνώρισαν τις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας, την επικινδυνότητα καθώς και την αποκλειστική αφιέρωση των Στρατιωτικών στο λειτούργημα που επιτελούν.

          2. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου εκπροσωπώντας τα εκατοντάδες μέλη της που υπηρετούν στην Ήπειρο με έκπληξη και απορία βλέπει ότι 5 μήνες μετά, με την δημοσιοποίηση των προβλέψεων του προσχεδίου του προϋπολογισμού που αφορούν τις αποδοχές και συντάξεις των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών το πραγματικό μέγεθος της οικονομικής αποκατάστασης και επαναφοράς των μισθών και επιδομάτων μας στην μισθολογική τάξη, μετά την παράνομη αταξία που προκάλεσε ο αντισυνταγματικός Ν .4093/2012 ,είναι μόνο στο 50% των δικαιουμένων. Η Ένωση αναμένει από εσάς όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η αδικία αυτή με την πλήρη και άμεση εφαρμογή της αποφάσεως του ΣτΕ που όλοι και ειδικά οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο πρέπει να σέβονται.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924

 

Wednesday the 29th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons