Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

     

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                  Ιωάννινα, 09 Νοε 2014

 

ΠΡΟΣ:  Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ                                              Λεωφόρος Αμαλίας 20 ,Τ.Κ.:10557, Αθήνα.                                                                                   

ΘΕΜΑ:  Παραπληροφόρηση σε Έφεσή σας

      1. Σας γνωρίζουμε ότι μέλος της Ένωσή μας, Στρατιωτικός Εν Ενεργεία μας ενημέρωσε ότι στους λόγους που αναφέρονται για την κατάθεση έφεσης σε πρωτόδικη απόφαση που τον δικαίωσε σε ρύθμιση δάνειου που είχε λάβει από άλλη Τράπεζα, με την οποία συγχωνευθήκατε και διαχειρίζεστε την τιτλοποιημένη απαίτηση του δανείου από ξένη εταιρεία ειδικού σκοπού με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο είναι όπως χαρακτηριστικά δηλώνετε  ότι:    << Οι αποδοχές δεν πρόκειται να μειωθούν στο προσεχές διάστημα, αλλά αντιθέτως πρόκειται να αυξηθούν ,με επιστροφή αναδρομικά των κρατήσεων που έγιναν στα πλαίσια των περιστολών των δαπανών του Δημοσίου. Και τούτο διότι το Συμβούλιο της Επικρατείας με κεκλεισμένων των θυρών τον Ιανουάριο του 2014 απόφασης του, έκρινε τις επιβληθείσες αναδρομικές από 1-8-2012 κρατήσεις στις αποδοχές των Ένστολων αντισυνταγματικές. Επομένως τα ποσά που παρακρατήθηκαν παρανόμως , πρόκειται άμεσα να επιστραφούν στους δικαιούχους.>>

      
       2. Η Ένωσή μας σας γνωστοποιεί ότι μέχρι σήμερα κανένας Στρατιωτικός δεν έχει λάβει ούτε ευρώ επιπλέον στις  αποδοχές  του  μετά την  απόφαση του ΣτΕ που αναφέρεστε, ενώ μετά από δήλωση του πρωθυπουργού το ποσό που τελικά θα επιστραφεί, θα είναι περίπου το 50% του  επιδικασμένου, που αντιστοιχεί σχεδόν στο 10% των μειώσεων που έχουν επιβληθεί στους μισθούς μας τα 4 τελευταία έτη.(Ιδιαίτερα δε στους χαμηλόβαθμους συναδέλφους η αύξηση των αποδοχών θα είναι μηδαμινή)


       3. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις ενέργειές σας θέλοντας να σας τονίσουμε ότι οι μειώσεις που έχουν υποστεί οι Στρατιωτικοί είναι από τις μεγαλύτερες στους Έλληνες εργαζομένους ακόμη και μετά από την μερική συμμόρφωση της Πολιτείας στην απόφαση του ΣτΕ. 


 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924

 

Tuesday the 28th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons