Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16 ΦΕΒ 2015

 

Σε άριστο κλίμα έγινε η Γενική συνέλευση της Ένωσης στo Πολιτιστικό Πολυχώρο ''Δημήτρης Χατζής'' στα Ιωάννινα.

Στο πρώτο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε η Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου, Επικύρωση του Οικονομικού Απολογισµού έτους 2014, ανακοινώθηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Προϋπολογισµός έτους 2015.

Στο δεύτερο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε παρουσίαση από το Δ.Σ. της Ένωσης των θεμάτων που στοχεύει στο επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και τις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει για επίλυση χρόνιων θεμάτων που μας απασχολούν. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους, για πολλά θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς αλλά και τις Ενώσεις και την Ομοσπονδία.

Στην Γενική μας συνέλευση παρέστη και η Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΜ κ. Ασλανίδου Ευμορφύλη που απηύθυνε χαιρετισμό. Η Ένωση ευχαριστεί τα μέλη της για την στήριξή τους και την παρουσία τους στην Γενική μας Συνέλευση καθώς και την Δνση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων για την διάθεση της αίθουσας.

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924
Wednesday the 10th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons