Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01 ΦΕΒ 2016

 

Σε άριστο κλίμα και με εντυπωσιακή συμμετοχή από τα μέλη μας έγινε η Γενική συνέλευση της Ένωσης στα Ιωάννινα.

Στο πρώτο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε η Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου, Επικύρωση του Οικονομικού Απολογισµού έτους 2015, ανακοινώθηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Προϋπολογισµός έτους 2016. Αποφασίστηκε ημερομηνία εκλογών για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης η Κυριακή 03 Απριλίου 2016 ενώ εκλέχτηκε και η 3μελής εφορευτική επιτροπή. Υποψηφιότητες για τα παραπάνω όργανα της Ένωσης μπορούν να υποβληθούν εώς και την 03 Μαρτίου 2016.

Στο δεύτερο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε παρουσίαση από το Δ.Σ. της Ένωσης των θεμάτων που στοχεύει στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους, για πολλά θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς.

Στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας που ακολούθησε στον χώρο του ξενοδοχείου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κίτσιος Κώστας, από την Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας ο κ. Κουκουράβας Στέφανος, από τον ΣΕΕΝΣΑ ο κ. Κωνσταντινίδης Κώστας, από την ΕΣΠΕΑΜΘ ο κ. Ηρακλής Μίχας, από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ο Πρόεδρος της κ. Βούλγαρης Βαγγέλης καθώς και μεγάλος αριθμός συναδέλφων με τις οικογένειές τους.

Η Ένωση ευχαριστεί τα μέλη της για την στήριξή τους και την παρουσία τους στην Γενική μας Συνέλευση καθώς και την Δνση του ξενοδοχείου OLYMPIC για την διάθεση της αίθουσας.