Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26810-22051

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

     Η Δ.Ε. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ανακοινώνει  ότι την Κυριακή 26 Μαίου 2013 και ώρα 18:00 στο κέντρο "ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ"  στα Ιωάννινα (πίσω απο την 8η Μεραρχία και δίπλα στο ρολόι) θα γίνει συνάντηση των μελών και των φίλων της ένωσης με σκοπό τη συζήτηση των τρέχοντων και επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν όλους μας, όπως οικονομικά, ασφαλιστικό, μεταθέσεις καθώς και τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τους Βουλευτές και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου.

       Θα παρευρεθούν, θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα μιλήσουν για τα οικονομικά, ασφαλιστικά και θεσμικά προβλήματά μας ο Πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ Ανχης (ΣΔΓ) κ. Τσουκαράκης Ανέστης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας Λγος (Ο) κ. Νατσιούλας Ηλίας.
 
      Κατόπιν των παραπάνω καλούμε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στην περιοχή της Ηπείρου, μέλη της ένωσης και μη αλλά και όποιον ένστολο επιθυμεί, να παρευρεθεί στη συνάντηση, για την ενημέρωση αλλά και την προώθηση των συναδελφικών δεσμών απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
   
       Θα επακολουθήσει γενική συνέλευση των μελών της ένωσης.
 
 
 
 
 
 

 

Wednesday the 10th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons