Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

     

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Θέτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες Στρατιωτικοί και αφορά τη στέρηση της δυνατότητας να εξετάζονται από συμβεβλημένους ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ασφαλισμένους, ενώ παράλληλα αιτείται την παροχή του παραπάνω δικαιώματος και καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΕΡΩΤΗΣΗ:  Υποβαθμίζεται η υγεινομική περίθαλψη των στρατιωτικών.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Αιτείται την παράταση του χρόνου που λαμβάνεται στη χορήγηση της άδειας ανατροφής τέκνου, από τους 30 μήνες στα 6 έτη ηλικίας του τέκνου, την πρόβλεψη αποζημίωσης για την υπερωριακή απασχόληση των στελεχών της, την ενίσχυση των ταμείων των στρατιωτικών με αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και τη μισθολογική αποκατάστασή τους με εφαρμογή σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 

Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ευχαριστεί τους παραπάνω Βουλευτές για την κατάθεση των ερωτήσεων δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους στρατιωτικούς.

Sunday the 22nd. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons