Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26810-22051

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Γνωρίζεται ότι σύμφωνα με την 161/2013 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, έγινε αποδεκτή η αίτηση αναγνώρισης του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία "Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου" (σε συντομία "Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.").

 

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 31 του Καταστατικού της Ένωσης και μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης της 26 Μαΐου 2013 καλεί τα ιδρυτικά και τα τακτικά μέλη της, να προσέλθουν με κάθε πρόσφορο τρόπο και να δηλώσουν επιθυμία για υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.

 

Συγκεκριμένα, έως την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2013, παρακαλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα για :

α. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

και 

γ. Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής με καθήκοντα ελέγχου και επιμέτρησης των ψηφοδελτίων καθώς και επικύρωσης των αποτελεσμάτων.

 

Ημερομηνία εκλογών ορίστηκε η 09 Ιουνίου 2013 και ώρες από 12:00 έως 15:00 στο Ξενοδοχείο ''OLYMPIC'' στα Ιωάννινα (πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου).

 

Τα μέλη (ιδρυτικά και τακτικά) μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα με επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   ή με γραπτή δήλωσή τους στα στοιχεία επικοινωνίας.

 

Wednesday the 10th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons