Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                  Ιωάννινα, 25 Φεβ 2016

 

Ενημέρωση Μελών για Αποκριάτικο παιδικό χορό

1. Πληροφορούμε τα μέλη μας ότι η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ με έγγραφό της, αιτήθηκε από την 8η Μ/Π ΤΑΞ, την διάθεση της Λ.Α.Φ. Ιωαννίνων για την πραγματοποίηση εκδήλωσης αποκριάτικου παιδικού χορού την 12 Μαρ 2016. Παρόλο που της ζητήσαμε να μας απαντήσει μέχρι και τις 18 Φεβ 2016 ώστε να ενημερώσουμε και εμείς τα μέλη μας  απάντηση δεν πήραμε μέχρι και σήμερα.

2. Με την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης στην Λ.Α.Φ.Ι. θα υπήρχε και επιπλέον οικονομικό όφελος αυτής λόγω κατανάλωσης ειδών τα οποία παρέχει. Φαίνεται ότι παρόλο που τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ είναι στρατιωτικοί, οι οποίοι όπως και όλοι οι στρατιωτικοί με κρατήσεις στους μισθούς τους συντηρούν τις Λ.Α.Φ., η 8η Μ/Π ΤΑΞ αποφάσισε να μην δοθεί η ΛΑΦΙ ούτε για τα παιδιά των μελών της.

3. Κατόπιν των ανωτέρω και λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΛΑΦΙ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν διατίθεται στην Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ, δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:

α. «Γιατί αυτή η αντιμετώπιση στην Ένωση Στρατιωτικών την στιγμή που η ΛΑΦΙ διατίθεται για παρόμοιες εκδηλώσεις;»

β. «Πότε επιτέλους η Ένωση Στρατιωτικών θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση σε χώρο (ΛΑΦΙ) για τον οποίο οι στρατιωτικοί υπόκεινται σε κρατήσεις του μισθού τους;»

γ. «Γιατί η Στρατιωτική Υπηρεσία, με την στάση της αυτή, δείχνει να αγνοεί συνεχώς ένα νομιμότατο σωματείο που αποτελείται από συναδέλφους στρατιωτικούς;»

4. Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ, ως μοναδικό νόμιμο σωματείο Στρατιωτικών της Ηπείρου το οποίο απαριθμεί εκατοντάδες μέλη και συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω αναγκάστηκε:

Να πραγματοποιήσει τον αποκριάτικο παιδικό χορό στον παιδότοπο KAROUSEL στα Καρδαμίτσια την 12 Μαρ 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00πμ. Κόστος συμμετοχής ανά συνοδό 3€ (καφές - αναψυκτικό) και ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά (παιδικό γεύμα + χυμός) τα οποία έξοδα θα τα καλύψει η Ένωση μας.

5. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ μέχρι και την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924

 

 

Sunday the 22nd. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons