Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ


email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

ΠΡΟΣ: ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα Δημήτριο

ΚΟΙΝ: Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων

          κ. Βουλευτές Ηπείρου

Aρ.Πρωτ.: 55/2016

Ιωάννινα, 9 Ιουν 2016

 

ΘΕΜΑ: Ωράριο Εργασίας - Συμμετοχή Στρατιωτικού Προσωπικού στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών

ΣΧΕΤ : Φ.900/4471/149764 Μαΐου 2016/ΑΝΥΕΘΑ

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της λειτουργίας πολλών κέντρων φιλοξενίας μεταναστών στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων έχει αυξηθεί ο αριθμός των 24ωρων υπηρεσιών των συναδέλφων από τις αρχές Απριλίου.

Το γεγονός αυτό έχει επιβαρύνει κατά πολύ το ωράριο αλλά και τις συνθήκες εργασίας των Στρατιωτικών αλλά και των οπλιτών που υπηρετούν την θητεία τους στην παραμεθόριο περιοχή της Ηπείρου με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη υπερωριακή απασχόληση στο σύνολο του προσωπικού, πέραν των 40 ωρών προσφοράς εργασίας εβδομαδιαίως που ισχύει και για το προσωπικό των Ενοπλων Δυνάμεων όπως και ο ίδιος αναφέρατε με την σχετική απάντησή σας στην Βουλή.

Η Ένωσή μας προτείνει να δοθούν άμεσα οι ανάλογες ώρες απαλλαγή στο σύνολο του προσωπικού που εκτελεί 24ωρες υπηρεσίες ώστε το ωράριο εργασίας τους να μην ξεπερνά τις 40 ώρες εβδομαδιαίως όπως άλλωστε ορίζει και η νομοθεσία.

Τέλος κ. Υπουργέ να σας επαναφέρουμε το αίτημα της Ένωσής μας και του Πανελλήνιου Συντονιστικού Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑ.Σ.Ε.Δ.) που μετέχουμε για συνάντηση μαζί σας ώστε να σας εκθέσουμε τις προτάσεις μας για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν το Στρατιωτικό προσωπικό.

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Στρατσιάνης Παναγιώτης
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)
6936563126

 

Wednesday the 10th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons