Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

BOYΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ  

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ  ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 

 

παραθέτει σειρά αιτημάτων των μελών της που αφορούν στο εργασιακό, ασφαλιστικό και μισθολογικό καθεστώς των στρατιωτικών και προσβλέπει στην ανταπόκριση της κυβέρνησης.

 

αιτείται την επίσπευση της διευθέτησης του προβλήματος σχετικά με την αναγνώριση του χρόνου φοίτησης εκατοντάδων επαγγελματιών οπλιτών σε ανώτατες σχολές, προκειμένου να τους χορηγηθεί αυξημένο χρονοεπίδομα (ΕΧΥ)


ενημερώνει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει οικογένεια στρατιωτικού, του οποίου η εκπαιδευτικός σύζυγος, παρά την εφαρμογή της διάταξης της συνυπηρέτησης συζύγων που είναι δημόσιοι υπάλληλοι, βρέθηκε να υπηρετεί εντός του ίδιου νομού αλλά σε απόσταση 130 χιλιομέτρων από την έδρα του συζύγου της και αιτείται την επίλυση του ζητήματος.

Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ευχαριστεί τον παραπάνω Βουλευτή για την κατάθεση της ερώτησης δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους στρατιωτικούς.

Tuesday the 20th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons