Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Το μεγάλο κόλπο για τον έλεγχο του χακί συνδικαλισμού αποκαλύπτει σήμερα το Onalert με τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα. 

Όπως όλα δείχνουν, μετά την ψήφιση της τροπολογίας στο νομοσχέδιο των Ενόπλων Δυνάμεων και την έναρξη ισχύος του "χακί συνδικαλισμού", κάποιοι εκπόνησαν σχέδιο πλήρους ελέγχου του στρατεύματος, προκειμένου να απολαύσουν προνόμια τα οποία τους παρέχει ο νόμος (πχ αμετάθετο και άλλες διευκολύνσεις).

Ωστόσο αυτό δεν τους ήταν αρκετό. Έπρεπε να θέσουν εκτός "μάχης" τους "ενοχλητικούς", οι οποίοι έχοντας συγκροτήσει ενώσεις με βάση τις αποφάσεις των δικαστηρίων, δεν "υποτάχθηκαν" στην πολιτική που χάραξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και έκαναν αντιπολίτευση. Πρόκειται κυρίως για τις τρεις Ενώσεις Στρατιωτικών (Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου, καθώς και τον μεταγενέστερο Σύνδεσμο Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας).

Με τον νόμο 4407/2016 αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς οι τρεις Ενώσεις τροποποίησαν όπως όριζε ο νόμος τα καταστατικά τους και προετοιμάστηκαν για την συνέχιση της λειτουργία τους.

Έτσι, στις 10 Νοεμβρίου 2016, έρχεται μια....ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ  ΣΤΟ ON ALERT   ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Tuesday the 5th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons