Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Η ιστορία συνεχίζεται και είναι σε καλά χέρια όπως αποδεικνύει το βίντεο που ετοίμασε ο Στρατός και δείχνει τις καθημερινές εκπαιδεύσεις του προσωπικού στην Ήπειρο.

 

Το ΟΧΙ που φαίνεται στα πρώτα πλάνα του βίντεο που ετοίμασε ο Στρατός,  γραμμένο με πέτρες στην πλαγιά του βουνού είναι το διαχρονικό μήνυμα που στέλνουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προς όποιον επιβουλεύεται την ανεξαρτησία μας.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού συνεχίζοντας τον βομβαρδισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με υλικό που κάνει γνωστή σε όλους την καθημερινή προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων μοίρασε ένα νεο βίντεο με τις δραστηριότητες της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Ηπείρου.

Δράση που δεν περιορίζεται μόνο στα στρατιωτικά καθήκοντα αλλά σνεχίζεται με την κοινωνική παρουσία και συνεισφορά σε ένα μέρος που η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι άλλωστε ισχυρή και διαρκής παντού.

Δείτε στο βίντεο του ΓΕΣ βολές μέρα και νύχτα, πεζοπόρα τμήματα να προετοιμάζονται για την απευκταία περίπτωση που το καθήκον επιβάλλει να αναλάβουν δράση έναντι κάποιας επιβουλής, και συνεντεύξεις απο την Ηπειρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ armynow.net   ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Tuesday the 5th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons