Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Ενισχύονται οι στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Αλβανία, ενώ ανοίγει και πάλι φυλάκιο το οποίο είχε κλείσει πριν 5 χρόνια. Δείτε τι συμβαίνει


 

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ενισχύονται σημαντικά οι στρατιωτικές δυνάμεις στην ελληνο-αλβανική μεθόριο, ενώ παράλληλα ανοίγει εκ νέου αδρανοποιημένο φυλάκιο στον Γράμμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ArmyNow.Net.

Το ΓΕΣ, όπως όλα δείχνουν έρχεται να υλοποιήσει τώρα τις εξαγγελίες που είχε κάνει τον Δεκέμβριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενεργοποιώντας εκ νέου το στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή του χωριού Πληκάτι, στον Γράμμο.

Το φυλάκιο είχε κλείσει το φθινόπωρο του 2012 και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη δοθεί εντολή στο 583 ΜΠ/ΤΠ στην Κόνιτσα να κάνει την απαραίτητη προετοιμασία για την ενεργοποίηση του στρατιωτικού φυλακίου. Το φυλάκιο αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέχρι 1-2 Απριλίου σύμφωνα με πληροφορίες.

Το θέμα συζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας με τον δήμαρχο Κόνιτσας στην πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση.

Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει δηλώσει στον δήμαρχο ότι θα γίνουν ενέργειες για να ενισχυθεί η μεθόριος.

Οι ενέργειες αυτές προβλέπουν ακόμα και πιο συχνή παρουσία ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ armynow.net

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ  (ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ)

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 6 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΒτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Κ. ΔΑΒΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΔΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.....

Wednesday the 21st. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons