Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ  ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ  ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  

armynow.net  Καταργούν με νόμο τις Ενώσεις Στρατιωτικών που αντιστάθηκαν και στέλνουν τους στρατιωτικούς υποχρεωτικά να γραφτούν στον Τσουκαράκη!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ο “σοφός νομοθέτης” αφού είδε ότι δεν γίνεται διαφορετικά, αποφάσισε να καταργήσει με νόμο τις Ενώσεις στρατιωτικών που δεν γίνονταν μέλη στην Ένωση του Τσουκαράκη και υποχρεώνει όλους τους εν ενεργεία να εγγραφούν στην Ένωσή του!

Την απαράδεκτη αυτή ρύθμιση φέρνει στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για διαβούλευση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Λίγες ημέρες μετά το σόου που στήθηκε και κινείται στα όρια του νόμου για να γλιτώσει η ΠΟΕΣ τον έλεγχο των οικονομικών της, έρχεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να νομοθετήσει ότι ΠΟΕΣ του Τσουκαράκη είναι η μόνη ένωση που μπορεί να εκπροσωπεί εν ενεργεία στρατιωτικούς.

Παράλληλα νομιμοποιεί όλα τα μορφώματα που έσπειρε ο Τσουκαράκης σε όλη την Ελλάδα, σπέρνοντας δεκάδες ενώσεις, αρχής γενομένης από τον περασμένο Οκτώβριο, οι οποίες στον τίτλο τους έχουν τη λέξη “περιφερειακή ενότητα”, πολλές από τις οποίες κρατούσε κρυφές μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Όσες δεν μπόρεσε να καταργήσει, έρχεται τώρα ο Πάνος Καμμένος να το κάνει.

Παράλληλα τον βάζει παρατηρητή στα Συμβούλια Μεταθέσεων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ως παρατηρητής, καθώς και στα Διοικητικά Συμβούλια των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων και στους υπ’ αυτών Ειδικούς Λογαριασμούς, χωρίς να έχει εκλεγεί, αλλά με διορισμό!

Θα ψηφίσουν άραγε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την παράδοση των στρατιωτικών στον Τσουκαράκη;

 

Το άρθρο – αίσχος στη διαβούλευση

Στην αιτιολογική έκθεση του νόμου που έφερε σε διαβούλευση αναφέρει για το άρθρο 32:

Επέρχονται τροποποιήσεις στο άρθρο 30Γ του ν.1264/1982 (Α´ 79), σχετικά με τα θέματα που αφορούν στις ενώσεις εν ενεργεία στρατιωτικών και καθορίζονται συναφή θέματα. Ειδικότερα:

Mε την παρ. 1 καθορίζεται ότι πρωτοβάθμιες περιφερειακές ενώσεις εν ενεργεία στρατιωτικών, κατά την έννοια του άρθρου 30Γ του ν.1264/1982, μπορούν να συσταθούν μόνο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα του ν.3852/2010 (Α´ 87), για λόγους λειτουργικούς, που ανάγονται στο μεγάλο χωρικό εύρος των Περιφερειών (ιδιαίτερα στη νησιωτική Ελλάδα), γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δυσχερή τη σύγκληση των διοικητικών συμβουλίων, καθόσον τα μέλη που θα τα συγκροτούν ενδέχεται να υπηρετούν σε διαφορετικές μεταξύ τους Μονάδες, οι οποίες απέχουν η μία από την άλλη αρκετά χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα, αφενός να επιβαρύνονται με μεγάλα οικονομικά ποσά, αφετέρου να αναλώνουν αρκετό χρόνο για τη μετακίνησή τους.

Περαιτέρω, καθορίζεται ότι οι πρωτοβάθμιες ενώσεις γίνονται υποχρεωτικά μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, με δήλωσή τους, κατά τα οριζόμενα στο καταστατικό της.

Με την παρ. 2 καθορίζεται, σε σχέση με την τροποποιούμενη ρύθμιση, ότι οι εν ενεργεία στρατιωτικοί μπορούν να συμμετέχουν .....ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARMYNOWNET     ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ 

 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)

 

Monday the 26th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons