Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Ο “Κότζακ”, τα γλειφιτζούρια και η επιχείρηση χειραγώγησης των στρατιωτικών....

Στρατιωτικός συνδικαλισμός: Διακδικτυακοί “Κότζακ” προσπαθούν να προσφέρουν “¨γλειφιτζούρια” σε στρατιωτικούς με απώτερο σκοπό τη χειραγώγησή τους! 

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ο πρώτος κανόνας που μαθαίνει ένα παιδί από την οικογένειά του, είναι να μην δέχεται καραμέλες από άτομα που δεν γνωρίζει τις προθέσεις τους.

Όχι επειδή βέβαια θα το πειράξουν στα δόντια, αλλά κυρίως επειδή είναι δυνατόν να του προκαλέσουν βλάβη στη ζωή του.

Η οικογενειακή νουθεσία περνάει σε όλη μας τη ζωή. Δεν δεχόμαστε από άτομα που μας προσφέρουν “γλειφιτζούρια”, ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις τους.

Τελευταία μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που με το ένδυμα του .. “Κότζακ” προσπαθούν να δώσουν γλειφιτζούρια στους στρατιωτικούς, αλλά και στους βουλευτές.

Γιατί το λέμε αυτό; Πολλές φορές με την αρθρογραφία μας έχουμε επισημάνει προβλήματα που αφορούν τους στρατιωτικούς. Αυτό ενοχλεί!

Ενοχλεί όσους θέλουν να τους ελέγξουν.

Και διαπιστώνουμε ότι μια εντατική προσπάθεια ελέγχου των στρατιωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARMYNOW.NET

 

Sunday the 4th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons