Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου


Αριθ.Πρωτ.54/2017                                    Ιωάννινα 22/08/2017

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων σας καλεί στην  

1η Συναυλία Αλληλεγγύης Αστυνομικών, «Μοιράζουμε αγάπη»,

μια βραδιά με λαϊκά και δημοτικά τραγούδιαμε τονΔημήτρη Υφαντή στο τραγούδι την κιθάρα και τα πνευστά. Τον συνοδεύουν οι μουσικοί, Αλέξανδρος Λιοκάτης στο κλαρίνο,  Πάνος Βούλγαρης στα πλήκτρα,  Γεωργία Βακάλη στα κρουστά και στο  τραγούδι και  Στέφανος Μπόγδος στο μπουζούκι και το λαούτο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9.30μμ στο θέατρο της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την έμπρακτη βοήθεια Αστυνομικών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη και εισιτήρια για την εκδήλωση προπωλούνται στην κεντρική πλατεία στο κιόσκι TicketsIoannina, στο Κουζινάκι της στοάς( στοά Ορφέα),  και στα καφέ  Streetcoffee, café Antico,   Spirto, cafe  Caldo , Baroque, TheCupsπέριξ του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων.

 

 Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!! 

Wednesday the 21st. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons