Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

Αριθμ. Πρωτ.:55/2017

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 29 Σεπ 17

 

 

ΠΡΟΣ   :      Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

 

ΚΟΙΝ    :     Βουλευτές Ηπείρου

 

                           

ΘΕΜΑ  :      Μέριμνα  Στρατιωτικού Προσωπικού

 

 1.  Σας γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα η Ενωση έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων συναδέλφων οι οποίοι καλούνται καθημερινά να πληρώνουν σημαντικά ποσά για την καθημερινή  μετακίνησή  στην εργασία τους μετά την λειτουργία  πολλών  σταθμών διοδίων στην Ήπειρο. Μεγάλος αριθμός συναδέλφων αλλά και οπλιτών θητείας αναγκάζονται να μετακινούνται λόγω του αυξημενου κόστους σε παράπλευρες οδούς με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό  για την σωματική τους ασφάλεια. Πρόσφατο παράδειγμα ο χαμός δυο νεαρών οπλιτών θητείας που εχασαν την ζωη τους στην επαρχιακή οδό Βόνιτσας Άκτιου.

 

            2.  Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας για την έκδοση εκπτωτικών καρτών στο Στρατιωτικό προσωπικο που μετακινείτε για την εκτέλεση υπηρεσίας του χρησιμοποιώντας το νέο οδικό δίκτυο της Εγνατίας και Ιονιας οδου κατι που θα εχει συνεπεια την ασφαλεια μετακίνησης του προσωπικού αλλά και την οικονομική ελάφρυνση  του.

 

 

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Λοχαγός (ΠΖ)

6937453787

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

 

 

Wednesday the 21st. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons