Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

                                               

Αθήνα 03/10/2017

ΑΝΑΦΟΡΑ

 

Προς

Τον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας

κ. Παναγιώτη Καμμένο

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με αριθμό πρωτοκόλλου 55/29-09/2017 επιστολή της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου με θέμα: «Μέριμνα Στρατιωτικού Προσωπικού».

Με την ως άνω επιστολή θίγεται το πρόβλημα που αφορά μεγάλο αριθμό στρατιωτικών και οπλιτών θητείας οι οποίοι καλούνται καθημερινά να πληρώνουν σημαντικά ποσά κατά τη μετακίνησή τους από τον τόπο κατοικίας τους προς την εργασία τους, μετά τη λειτουργία πολλών σταθμών διοδίων στην ΄Ηπειρο. Αρκετοί είναι εκείνοι που αναγκάζονται να χρησιμοποιούν παράπλευρες οδούς, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, με πρόσφατο παράδειγμα το δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Βόνιτσας – Ακτίου όπου έχασαν τη ζωή τους δύο νεαροί οπλίτες θητείας.

 

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας προκειμένου να υπάρξει ειδική μέριμνα  για το στρατιωτικό προσωπικό  που χρησιμοποιεί το νέο οδικό δίκτυο της Εγνατίας και της Ιόνιας Οδού για τις καθημερινές του μετακινήσεις, γεγονός που θα συμβάλει  στην ασφαλή του μετακίνηση αλλά και στην οικονομική του ελάφρυνση.

 

 

 

 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.     

 

          ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

THN EΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΖΗΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

 Η ΕΣΠΕΗΠ ευχαριστεί τον κ Βουλευτή γιατί με την ερώτησή του στην Βουλή  δείχνει   το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους .

Tuesday the 20th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons