Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 1Φεβ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ

           

 

                   Γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι αναστέλλεται η λειτουργία των γραφείων μας επί του Στρδου «ΥΠΛΓΟΥ ΒΙΔΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΗ» διότι έως τώρα δεν διατέθηκε θέρμανση στο κτίριο που στεγάζονται αυτά, με αποτέλεσμα η παραμονή προσωπικού στον χώρο να κρίνεται απαγορευτική λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

 

                   Η Ένωσή μας με επιστολή της την 3 Δεκ 17 είχε αιτηθεί από την Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου και αυτή με την σειρά της από την 8η Μ/Π ΤΑΞ (Φ.600/6/16616/Σ.7490/6 Δεκ 17/ΣΥ ΗΠΕΙΡΟΥ),  την παροχή θέρμανσης στο υπόψη κτίριο προκειμένου τα Γραφεία μας να καθίστανται λειτουργικά για τους χειμερινούς μήνες. Έως και σήμερα δεν έχουν εκδηλωθεί ενέργειες για την ικανοποίηση του λογικότατου αιτήματός μας, ούτε κάποια σχετική ενημέρωση επ’αυτού.

 

                   Κατόπιν των ανωτέρω δεν είναι δυνατόν το ΔΣ να εργάζεται αλλά και να υποδέχεται συναδέλφους και μέλη μας σε χώρο που δεν πληρεί τις στοιχειώδες συνθήκες θερμοκρασίας για την χειμερινή περίοδο.  

 

                   Τα μέλη μας και οι συνάδελφοι που επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Ένωσή μας παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ, τα οποία βρίσκονται στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα μας και θα δίδεται ραντεβού συνάντησης (εφόσον απαιτείται) σε χώρο που θα καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

                        

            

.

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Λοχαγός (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

                     ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

 

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

 

ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Wednesday the 21st. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons