Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ΒΙΔΕΛΛΗ

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email : espeep 2012 @ gmail . com

Ιωάννινα, 20 Μαρτίου 2018

 

 

ΠΡΟΣ : κ Δκτη 8 Μ / Π ΤΑΞ   

 

 

ΘΕΜΑ : Συγχαρητήρια Επιστολή - Αίτημα Συνάντησης 

 

                            Κύριε Διοικητά

             με αφορμή την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων , παρακαλούμε όπως δεχτείτε τιςειλικρινείς ευχές μας για καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά σας .

          Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου ευελπιστεί και προσβλέπει στη συνεργασία και τη συμπαράστασή σας στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς της περιοχής μας. Πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας δεν είναι μόνο γενικού και κοινού ενδιαφέροντος τα οποία απασχολούν όλους τους συναδέλφους αλλά έχουν και τοπικό χαρακτήρα, καθότι οι εν λόγω στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και αντιμετωπίζουν καθημερινά  τα ίδια προβλήματα με τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

          Τέλος να σας γνωρίσουμε ότι η Ένωσή μας επιθυμεί να συναντηθεί μαζί σας, σε τόπο και χρόνο που θα ορίσετε εσείς, ώστε να σας εκθέσει τα κύρια θέματα που αφορούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους καθώς και προτάσεις επιλύσεως τους. Προσβλέπουμε σε μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία μαζί σας.

 

 

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-

Πρόεδρος

 

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Λοχαγός (ΠΖ)

6937453787

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

                                      

 

Wednesday the 21st. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons