Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Αποζημίωση Υπερωριακής απασχόλησης (Νυχτερινής απασχόλησης - Υπηρεσιών σε αργίες - Αποζημίωσης χρόνου ετοιμότητας μετά την συμπλήρωση 40 ωρών απασχόλησης / εβδομάδα.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων,

  1. Σύμφωνα με το σχετικό Νόμο και συγκεκριμένα στο άρθρο 127 παράγραφος Δβ, ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων, η χορήγηση αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με το ποσό των 2,77 ευρώ/ώρα.
  1.  Παρά την πάροδο ενός έτους από την ψήφιση του εν λόγου νόμου, δεν έχει εκδοθεί η αντίστοιχη ΚΥΑ μεταξύ των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, που να καθορίζει τις λεπτομέρειες χορήγησης, με αποτέλεσμα να μην καταβάλλεται αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
  1.  Πέραν τούτου, με έγγραφα μας, που σας αποστείλαμε στις 20 Φεβρουαρίου 2018 και 09 Μαίου 2018  ....  ΔΕΙΤΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Tuesday the 20th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons