Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Σε άριστο κλίμα στην κατάμεστη αίθουσα της ΛΑΦΙ έγινε η Γενική μας  Συνέλευση και στην συνέχεια η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΠΕΗΠ.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους 

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενωσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) Δημήτρης Ρώτας.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας και Αν Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Απόστολος Λεμονιάς. 

Απο την 8 Μ/Π ΤΑΞ ο Δντης του 1ου ΕΓ.

Απο την Περιφερεια Ηπείρου η Αντιπεριφερειαρχης κ Μητροκώστα. 

Εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ιωαννίνων .

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Κώστας Κίτσιος.

Απο τα ΜΜΕ,  το ΒΗΜΑ TV ,ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 ,Ioannina tv, καθώς και ο δημοσιογράφος  Γιώργος Γκόντζος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας .

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο συνάδελφος ΕΠΟΠ Επχίας Χήρας Παναγιώτης  ο οποίος  ουσιαστικά,  έσωσε την ζωή συνανθρώπου μας που είχε  τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα τον Δεκέμβριο του 2018, δείχνοντας με την πράξη του αυτή,  υψηλό αίσθημα ευθύνης , ανθρωπιάς  ,και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε το εστιατόριο Βalsamico στα Ιωάννινα  καθώς και το κατάλυμα -εστιατόριο Σταυραετός στο Συρράκο Ιωαννίνων, για την προσφορά τους στα δώρα για τους  τυχερούς της βασιλόπιτας. 

Η Ένωση ευχαριστεί τα μέλη της για την εντυπωσιακή παρουσία τους στην Γενική μας Συνέλευση καθώς και στην εκδήλωση που ακολούθησε Τελος ευχαριστούμε το προσωπικό της ΛΑΦΙ  και την Στρατιωτική Μουσική της 8 Μ/Π ΤΑΞ ,για την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης

.

Tuesday the 28th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons