Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

 

Ιωάννινα, 07 Απρ 19

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ

 

           Το τελευταίο 6μηνο ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου έχει γίνει στόχος  δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο πολλά εκ των οποίων ζητούν ακόμη και την δίωξή του. Η νόμιμη συμμετοχή  και ομιλία του εκπροσωπώντας την Ένωση,  στο συλλαλητήριο στα Ιωάννινα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, οι αγνές πατριωτικές του τοποθετήσεις και αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Facebookγια την Μακεδονία , για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, για το μεγαλείο της Ελληνικής Ιστορίας και η αγάπη του για τις Ένοπλες Δυνάμεις που υπηρετεί  ………«κάποιους ενόχλησαν».

         Σ’ αυτήν την άδικη επίθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως και τα μέλη της, στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο μας, του οποίου το ήθος, οι στρατιωτικές του αρετές αλλά και το αγωνιστικό πάθος για τα δικαιώματα των συναδέλφων δεν επιδέχονται ουδεμία αμφισβήτηση. Η αξιοπρεπέστατη και αξιέπαινη πορεία του ως Στρατιωτικός αλλά και ως Πρόεδρος Ενώσεως Στρατιωτικών είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος του συναδέλφου μας Λοχαγού Θεοδώρου Γεώργιου.

 

         

            

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο  Αντιπρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Τσίμαρης Ευάγγελος

Στρατσιάνης Παναγιώτης

Λοχαγός (ΠΖ)

ΕΜΘ Αλχίας  (ΜΧ)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ 2016.....

 

Στο «στόχαστρο» και επισήμως η ΕΣΠΕΗΠ από ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ    ΤΟΥ 2017 ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ 4407/2016 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ -ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ-ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)

 

 

 

 

Sunday the 5th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons