Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15 ΔΕΚ 2013

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟ

 

         Γνωρίζεται ότι μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Ιωαννίννων κ. Σταύρο Καλογιάννη στις 14/12/2013. Στην συνάντηση συζητήθηκαν το θέμα της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, καθώς και μισθολογικά, ασφαλιστικά θέματα (ειδικά για τους ασφαλισμένους '90 - '92 και νεότερους) και γενικότερης λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στον κ. Βουλευτή δόθηκε έγγραφη πρόταση της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. για τα παραπάνω θέματα. Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. θέλει να ευχαριστήσει τoν κ. Βουλευτή για το ενδιαφέρον , για τις επίκαιρες ερωτήσεις του στην Βουλή των Ελλήνων κατόπιν εγγράφων της Ένωσης, αλλά και για την δέσμευσή του για στήριξη στα προβλήματα των στρατιωτικών της Ηπείρου καθώς και για την συνέχεια των επαφών μας.

 
 
 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κ. ΜΑΝΤΑ ΧΡΗΣΤΟ

 

       Γνωρίζεται ότι μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Ιωαννίννων κ. Μαντά Χρήστο στις 14/12/2013. Στην συνάντηση συζητήθηκαν το θέμα της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, καθώς και μισθολογικά, ασφαλιστικά θέματα (ειδικά για τους ασφαλισμένους '90 - '92 και νεότερους) και γενικότερης λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στον κ. Βουλευτή δόθηκε έγγραφη πρόταση της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. για τα παραπάνω θέματα. Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. θέλει να ευχαριστήσει τoν κ. Βουλευτή για το ενδιαφέρον του αλλά και για την δέσμευσή του για στήριξη στα προβλήματα των στρατιωτικών της Ηπείρου καθώς και για την συνέχεια των επαφών μας.


 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Αναπ. Γραμματέας
 
 
 
 
Στρατσιάνης Παναγιώτης
ΕΜΘ Επχίας (ΜΧ)
6936563126

 

 

 

Tuesday the 28th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons