Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου
 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 29 Μαΐου 2020

 

     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

HΈνωση μας σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας για την δικαστική διεκδίκηση και ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα των συναδέλφων μας προερχόμενων από ΕΜΘ αναδρομικά από τον Μάιο 2019, ορίζει ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των δικαιολογητικών της αγωγής την 25 Ιουνίου 2020.

 

Οι συνάδελφοι για να  μπορέσουν να ασκήσουν αγωγή πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

Για την συμμετοχή των συναδέλφων στην ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ   αυτή   θα πρέπει αντίστοιχα να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και μας καταθέσουν, τα κάτωθι ΕΝΤΥΠΑ:

1.    Αντίγραφο Φύλλου μητρώου, την οποία θα αιτηθείτε από τα Γραφεία Προσωπικού των Μονάδων σας, όπου εμφαίνονται η κατάταξη και οι υπηρεσιακές (βαθμολογικές) μεταβολές.

2.    Ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας (ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ) μηνών Μαΐου 2019 έως και σήμερα.

3.    Συμπληρωμένο έντυπο με στοιχεία ενάγοντος και τα απαραίτητα υπηρεσιακά στοιχεία για τη διεκδίκηση. Τονίζουμε ότι θα πρέπει να υπογραφεί και η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» που βρίσκεται στη 2η και 3η σελίδα. (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Α

4.    Σύμβαση Εντολής εις διπλούν (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Β

5.    Εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Γ

Συνάδελφοι, διεκδικώντας την νομιμότητα, σας ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όταν δίνετε χρήματα για οποιοδήποτε λόγο να παίρνετε απόδειξη. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όταν καταθέτετε τα δικαιολογητικά σας στην Ένωση  να παίρνετε την απόδειξη σας που θα  λέει ότι η Ένωση παρέλαβε το ποσό των 20 ευρώ για την αμοιβή του δικηγορικού Γραφείου του κ. Ευαγγελάτου που αφορά στην δικαστική διεκδίκηση. 

Καταθέτετε τα παραπάνω δικαιολογητικά στα μέλη του ΔΣ ή στα γραφεία μας που βρίσκονται στο Στρδο «ΒΙΔΕΛΗ» (εκεί που στεγάζεται η Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου Λεωφόρος Δωδώνης 39)  με την επίδειξη της κάρτας μέλους και της ταυτότητα σας υποχρεωτικά.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ   3, 17 ΚΑΙ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 

Η Προσέλευση στα γραφεία μας θα γίνετε μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού που θα προγραμματίζετε   με τον Πρόεδρο και Γεν Γραμματέα της Ένωσης  για την αποφυγή συνωστισμού και διασποράς του ιού σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.  

          

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Στρατσιάνης Παναγιώτης

Τχης (ΠΖ)

ΕΜΘ Αλχίας  (ΜΧ)

6937453787

6936563126

Monday the 18th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons