Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η ΠΟΜΕΝΣ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών χαιρετίζει την άμεση και θετική ανταπόκριση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, στο δίκαιο αίτημα της Ομοσπονδίας μας ( Η ΠΟΜΕΝΣ για την ανάκληση αδειών και την μέριμνα προσωπικού ), για την αποζημίωση των εξόδων μετακίνησης στο στρατιωτικό προσωπικό του οποίου, η κανονική άδεια ανακλήθηκε.     

 Η Πολιτική αυτή πρωτοβουλία, αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιβεβαίωση της ορθότητας των προτάσεων της Ομοσπονδίας μας, αποδεικνύοντας ότι η ΠΟΜΕΝΣ, υπήρξε ο μόνος θεσμικός φορέας των εν ενεργεία στρατιωτικών που ανέδειξε το συγκεκριμένο ζήτημα, σε αγαστή συνεργασία με την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου μας.         

 Η ΠΟΜΕΝΣ με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που την διακρίνει, αποτελεί ξεκάθαρα τον απόλυτο θεματοφύλακα των δίκαιων αιτημάτων όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών.  

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Τχης (ΠΖ)

 

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΔΩ

Monday the 18th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons