Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

    

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ. - Fax: 26510-33865

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29 ΙΟΥΛ 2014

 

ΟΙ 10+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

1. Είναι συντριπτικά η μεγαλύτερη, από συμμετοχή, Ένωση Στρατιωτικών.

 

2. Έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή μελών της στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (4 από τα 15 μέλη).Πρώτη σε αριθμό ψήφων στις εκλογές ανάδειξης της Ομοσπονδίας.

 

3. Στον ένα χρόνο λειτουργίας – δραστηριοποίησής της είναι στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των δικαιωμάτων των Στρατιωτικών. 30 Συναντήσεις με βουλευτές , Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, 40 ερωτήσεις στη βουλή, φέρνοντας αποτελέσματα.

 

4. Οι ενέργειές της, ειδικά για το ωράριο εργασίας και το ασφαλιστικό, έχουν συζητηθεί και τώρα προκαλούν αλλαγές προς την βελτίωση του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου.

 

5. Είναι μια Ένωση που δραστηριοποιείται σε μια παραμεθόριο περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προβλήματα στα οποία έχει πάρει θέση.

 

6. Η δραστηριοποίησή της είναι χωρίς ίχνη κομματισμού και γίνεται πάντα με σεβασμό στην Ιεραρχική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

7. Η υπευθυνότητα και η δυναμική της παρουσία είναι πλέον αναγνωρίσιμη από όλους και δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα ΜΜΕ (έγγραφος και ηλεκτρονικός τύπος, ραδιόφωνο και τηλεόραση) φιλοξενούν τα μέλη της Ενώσεως προκειμένου να τοποθετηθούν για θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των Στρατιωτικών.

 

8. Δεν συμβιβάστηκε, συγκρούστηκε, διώχθηκε, δικαιώθηκε.

 

9. Η συμμετοχή όλων των μελών της (Ένωσης) στις αποφάσεις και δραστηριότητές της και πάντα με γνώμονα την δημοκρατικότητα και τον σεβασμό στον συνάδελφο.

 

10. Η καταξίωση και ο σεβασμός από την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

 

+1. Πoτέ δεν άφησε μόνο τον συνάδελφο αλλά μοιράστηκε μαζί του τα προβλήματα και εκδήλωσε ενέργειες όχι μόνο για την ανάδειξη αλλά και την επίλυση αυτών.

 

Σε όσους, κρυπτόμενοι, προσπαθούν να παρουσιάσουν προβλήματα στις σχέσεις της με την Ομοσπονδία κρίνεται σκόπιμο να υπενθυμιστεί ότι ο Προέδρός της Π.Ο.Ε.Σ. αποτελεί επίτιμο μέλος της Ένωσης, κατόπιν παμψηφεί απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.

 

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ.

 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924

 

 

 

Wednesday the 29th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons