Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 10 Οκτ  2020

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

κ ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

          

                  Γνωρίζεται ότι  το ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου συναντήθηκε στα γραφεία μας με τη Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ιωαννίνων κ Κεφάλα Μαρία-Αλεξάνδρα.

                  Συζητήθηκαν θέματα τοπικού  και γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, ενώ ιδιαίτερα τονίστηκαν τα θέματα με την μειωμένη  μοριοδότηση των Στρατιωτικών της φρουράς Ιωαννίνων, το θέμα της αδικίας με την αποζημίωση  των συναδέλφων του Στρατού για την αυξημένη  επιφυλακή διαρκείας που ανέδειξε πρόσφατα  η Ομοσπονδία μας και όλα τα κύρια θέματα που μας αφορούν ενώ υπήρξε ειδική μνεία στο θέμα των μεταθέσεων των Στρατιωτικών, ειδικά στην θέσπιση αμετάθετου με την συμπλήρωση 25 ετών υπό  προϋποθέσεις  και οριστικά με την συμπλήρωση  30 ετών  υπηρεσίας .

                    Στην  κ Βουλευτή δόθηκαν υπομνήματα με τα  παραπάνω θέματα  και υπήρξε δέσμευση της  για άμεση  ανάδειξη αυτών,  καθώς και για συνέχιση των επαφών μας  .

                    Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου ευχαριστεί την κ Βουλευτή  για το ενδιαφέρον του που έδειξε για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους.

              

                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

                     ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ :

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ..ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ;; ...ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΓΗΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΖΗΤΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΗ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Thursday the 1st. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons