Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

email:espeep2012@gmail.com

Aρ.Πρωτ.:      276 /2020

Ιωάννινα, 13 Oκτ  2020 

 

 

 

 

 ΠΡΟΣ:      Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)

                  8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

 

ΘΕΜΑ :  Περιοριστικά Μέτρα Λόγω Υγειονομικού Συναγερμού –Μέτρα προστασίας        Στρατιωτικών από την Πανδημία στην Π.Ε. Ιωαννίνων

 

                  Όπως είναι γνωστό τα Ιωάννινα και η ευρύτερη Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων από 05 Οκτ 20 έχουν τεθεί σε υγειονομικά περιοριστικά μέτρα λόγω αυξήσεως των κρουσμάτων COVID – 19. H κατάσταση σε ολόκληρο των Νομό Ιωαννίνων, σύμφωνα  και με δημοσιεύματα, χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή και  ολόκληρος ο Νομός έχει τεθεί σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων.

                   Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι κατά τους μήνες που είχε τεθεί σε «καραντίνα» ολόκληρη η επικράτεια , τα τότε κρούσματα , κατά εκτίμηση, αποτελούν το 5% σε αναλογία με τα κρούσματα της τρέχουσας περιόδου στην περιοχή μας.

                   Την περίοδο που είχε εφαρμοσθεί η «καραντίνα» είχαν ανασταλεί οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την αποφυγή συγκεντρώσεως προσωπικού με πιθανό κίνδυνο εξαπλώσεως του covid-19. Παρότι την τρέχουσα περίοδο τα κρούσματα, όπως προαναφέρθηκε, είναι ανησυχητικά αυξανόμενα, στην 8η Ταξιαρχία έχουν προγραμματισθεί εκπαιδευτικές δραστηριότητες που απαιτούν καθολική συμμετοχή του προσωπικού, διανυκτέρευση στην ύπαιθρο, μετακίνηση με οχήματα μεταφοράς προσωπικού κλπ.

                    Λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ήδη έχουν τεθεί στην περιοχή μας για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού και την απορρέουσα των περιορισμών υγεία των στελεχών, των οπλιτών θητείας και των οικογενειών τους, προτείνεται η αναστολή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και η μεταφορά τους σε μεταγενέστερη χρονική περίοδο.

                      Η πρότασή μας αυτή είναι εφικτή και την θέτουμε υπόψη στην Στρατιωτική Ηγεσία.  

                      H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) παρακαλείται για την ενημέρωσή της και  για τις κατά την κρίση της ενέργειες.

 

 

 

 

 

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

                   .Γεν. Γραμματέας

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

                       ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

Monday the 25th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons